Dobročinná prodejní výstava Art for Amnesty 2021 je za námi

Výstava Art for Amnesty

Tak jako každý rok, i koncem roku 2021 proběhla naše dobročinná prodejní výstava, díky které spousta z vás podpořila boj proti bezpráví, nesvobodě a porušování lidských práv.

Rádi bychom touto cestou ještě jednou poděkovali všem umělcům, kteří se rozhodli přispět svým talentem na dobrou věc a věnovat svá díla Amnesty International. Zároveň také srdečně děkujeme všem, kteří se výstavy zúčastnili a finančně přispěli. Jen díky vám se nadále můžeme zastávat obětí bezpráví, usilovat o jejich svobodu a snažit se o systémové změny na úrovni států i mezinárodních společenství. Děkujeme!

Mezi výjimečné autory, jejichž díla jste si na výstavě mohli prohlédnout a zakoupit patří: Pasta Oner, Maxim, Tomáš Záborec, Tomáš Císařovský, Lix One, Linda Čihařová, Yvonne Váchová, Jana Hostašová, Jitka Hilská, Pavel Trnka, Michal Škapa aka Tron, Albinus Grammar, Richard Kočí, Cristo del Risco, Adéla Marie Jirků, Alena Anderlová, Jakub Tytykalo, Václava Zouplnová, Filip Dvořák, Adina Šulcová, Mikuláš Zipper, Michal Tomek, Jaroslava Severová, Ondřej Trnka, Jakub Janovský, Lukáš Trnka, Robert Barca, Jan Šilar, Miroslav Malý, Jaromír 99, Diego Schafer, David Böhm a Jiří Franta, Dominik Miklušák a Michal Cimala.

Výstava probíhala od 24. do 28. listopadu 2021 v galerii NoD v Praze. Vernisáž se uskutečnila 24. 11. od 19:00.

Děkujeme za podporu: