Dobročinná prodejní výstava Art for Amnesty 2022

GALERIE NoD

Dlouhá 33, 110 00 Praha 1

Blíží se naše další prodejní výstava Art for Amnesty

Rádi bychom Vás pozvali na vernisáž, která se bude konat v úterý 25. 10. od 18:00 v galerii NoD na Praze 1.

Můžete se těšit na opravdu výjimečnou nabídku děl od Jana Kalába, Krištofa Kintery, Pasty Onera, Toy Box, Petra Písaříka, Patrika Hábla, Martina Stranky, Roberta Vana, Kláry Sedlo, Petra Nikla, Michala Matzenauera, Tomáše Záborce a mnoha dalších.

Moc děkujeme všem umělcům, kteří se rozhodli přispět svým talentem na dobrou věc a nezjištně věnovat svá díla do tohoto projektu.

Zajímá Vás, na jaká díla se můžete těšit? Tady máte malou ukázku:

Výstava Art for Amnesty 2021

Mezi autory, jejichž díla jste si na výstavě v roce 2021 mohli prohlédnout a zakoupit patří: Pasta Oner, Maxim, Tomáš Záborec, Tomáš Císařovský, Lix One, Linda Čihařová, Yvonne Váchová, Jana Hostašová, Jitka Hilská, Pavel Trnka, Michal Škapa aka Tron, Albinus Grammar, Richard Kočí, Cristo del Risco, Adéla Marie Jirků, Alena Anderlová, Jakub Tytykalo, Václava Zouplnová, Filip Dvořák, Adina Šulcová, Mikuláš Zipper, Michal Tomek, Jaroslava Severová, Ondřej Trnka, Jakub Janovský, Lukáš Trnka, Robert Barca, Jan Šilar, Miroslav Malý, Jaromír 99, Diego Schafer, David Böhm a Jiří Franta, Dominik Miklušák a Michal Cimala – Děkujeme!

Výstava probíhala od 24. do 28. listopadu 2021 v galerii NoD v Praze. Vernisáž se uskutečnila 24. 11. od 19:00.