Chcete obdarovat své blízké uměním, ale nejste si jisti jejich vkusem nebo chcete přispět na stylový obraz? Podívejte se na dárkové poukazy v hodnotách dle Vašeho uvážení. Každý si vybere ten nejvhodnější.

Poukaz je ideální dárek také pro Vaše zaměstnance a zaměstnankyně, které chcete potěšit uměleckým dárkem s přidanou lidskoprávní hodnotou.

Nakonec můžete poukaz pořídit i sobě, pokud chcete podpořit umění a lidská práva, ale ze současné nabídky děl jste si zatím nevybrali.

Koupí poukazu jedinečným způsobem podpoříte nejen umění, ale také lidská práva a boj proti nespravedlnosti a bezpráví.

Dárkový poukaz má platnost rok od data jeho zakoupení. Doručíme ho buď Vám, nebo přímo obdarované/mu v elektronické podobě. Do budoucna bude možnost zaslat poukaz i poštou. Během celého procesu s Vámi bude komunikovat koordinátorka projektu Art for Amnesty Radka Ivančová (radka.ivancova@amnesty.cz). Tu, prosím, také kontaktujte v případě, že budete poukaz uplatňovat.

Jak poukazy vypadají ?

Objednávka dárkových poukazů