Amnesty International je mezinárodní aktivistické hnutí lidí, kteří se spojují k tomu, aby dosáhli společného úsilí: dodržování lidských práv po celém světě. Naší vizí je, aby každý člověk mohl užívat práva zakotvena ve Všeobecné deklaraci lidských práv.

Děkujeme spolupracujícím umělcům, partnerům projektu a všem, kteří s námi podporují lidská práva.

Projekt Art for Amnesty funguje díky:

Umělcům, kteří věnovali výplody svého talentu a dřiny na podporu lidských práv a Amnesty International:

Partnerů, kteří na podporu Amnesty věnovali svůj důvtip, zdroje i volný čas. Vše pro bono a z čisté lásky k lidským právům.

Michal Bařina, ředitel společnosti Global Marketing, velkoryse poskytl prostory Global Centra za účelem konání výstavy a prodejní aukce Art for Amnesty, a zároveň zajistil mediální propagaci na webu mediar.cz.

Agentura Leo Burnett zajistila reklamní a grafickou stránku projektu, včetně propagace na sociálních sítích.

Analog!BROS – sítotisková dílna zaměřená na ruční a umělecký sítotisk.

AdbrosDigital – digitální agentura, která tvořila webové stránky projektu.

LoosGallery

Czech design week

Rámařství Rámy Pasparty (Lípová 6). Cyrill Marounek a Jiří Kadlec náš projekt podporují již od samého začátku.

Maxim Stano – fotograf projektu Art for Amnesty.

Speciální díky patří také lidem, kteří se podíleli na výstavě a aukčním večeru Art for Amnesty:

- Talentovaná a krásná moderátorka Bianca Da Silva Cristovao.

- Martina Raclavská a Martina Johnová – kurátorky výstavy Art for Amnesty.

- Kapela LIV.

- Tobiáš Licek – dobrovolný fotograf.